Gratis Aanmelden

Sexy vrouw met pik (48) contacteren

PamelaTS (48)

Pamela Anderson was altijd mijn voorbeeld, vandaar dat ik mezelf een beetje naar haar heb laten transformeren. Alleen ik heb iets extra s wat zij niet heeft. Wil jij mij eens willen zien in mijn knalrode badpak waar jij mijn zaakje maar al te goed in ziet zitten? Daag me uit!

Maak contact met haar
  1. Naam: PamelaTS
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 04/04/1974
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Sexy vrouw met pik PamelaTS van 48 contacteren
Hard-en-geil (26)
★★★★☆
ik ben nog single maar wil graag een relatie, maar dan wel een relatie waar alles mogelijk is, ben jij daar ook voor, dan wil ik met jou in contact komen, ga je me mailen met een lekkere foto?
Discrete shemale ontdekken
MissShe4You (39)
★★★★☆
Ik ben een Meesteres die duidelijke taal spreekt en graag opdrachten uitdeelt. Doe je het niet naar behoren zul je zeker een straf krijgen. Ook moet je openstaan voor anale ontvangst en ik kan je alvast verklappen dat ik daarvoor geen voorbinder nodig heb ;)
Mooie trans date
Larissaa (36)
★★★★☆
In rust stand is mij pik maat M.. maar welke maat denk jij dat hij zal zijn wanneer hij gruwelijk stijf is en klaar is om lekker een kontje te neuken??
Discrete trans ontdekken
SoftAss (37)
★★★★☆
Zacht, strak kontje dat lekker geneukt moet worden. Een heerlijke pik waar jij lekker aan mag zuigen en trekken. Enne, als je echt graag wilt, mag je me ook best eens lekker berijden hoor.
Mooie trans pijpen
SexEnVrijheid (25)
★★★★☆
Vrijheid, blijheid is ideaal toch? Maar waar krijg je dat nog zonder meteen een gebrek aan sex? Ja of je moet betalen voor sex. In mijn geval een beetje lastig, of toch niet.... Mhhh, hoe dan ook, het zou absoluut niet nodig hoeven zijn.
Mooie shemale ontdekken
BenJijDeVolgende (36)
★★★★☆
Pas twee keer goed en lekker in mijn kontje genomen, eerlijk gezegd, zoek ik eigenlijk een passieve man, die lekker relaxed gaat liggen na het voorspel en dat ik hem heerlijk berijden mag. Daar geil ik het meeste op namelijk.
Lekkere trans contacteren
Liselotte
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een echte sexfriend die zin heeft in een hete ladyboy met een lekkere pik van niet al te groot formaat. Ik houd ook van anale sex en van pijpen. Tot snel..?
Sexfriends met Liselotte
Leona
★★★★★★★★★★
Ik ben altijd in voor een lekker potje sex, spontaan, waar dan ook... gewoon elkaar even lekker verwennen en hard spuiten. Alleen als je van jonge shemales houdt!
Vluggertje met Leona
Carlien
★★★★★★★★★☆
Gewoon een geil meisje met een lekkere pik. Ik ben op zoek naar een liefhebber van transjes, dus iemand die lekkere sex met me wil hebben, gewoon puur voor de lol.
One-night-stand met Carlien
Audrey
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een sex vriendje die me regelmatig in mijn kontje wil neuken. Ik ben gewillig en onderdanig en zoek dan ook een dominante man, die wat ouder is dan ik..
Sexfriends met Audrey
© 2024 ShemaleDate.net